Około 34 zł
Tylne światło (światła?) przeciwmgłowe
Zwiń
X
-
Tylne światło (światła?) przeciwmgłowe
W momencie gdy włączam tylne światło przeciwmgielne zapala się ono w tylko w lewej tylnej lampie, nie było by to dla mnie dziwne bo tak jest w większości przypadków. Zastanawia mnie jednak do czego służy żarówka w prawej lampie,(w miejscu przeciwmgielnego) która nie zapala się w żadnej pozycji włączania świateł, próbowałem w trybie ruchu lewostronnego i też nie świeci.
Po co ona jest, może ktoś mnie oświeci :?: ,sprawdzcie jak jest u Was, może mam po prostu spaloną żarówkę
-
-
padero, ....nie masz jej spalonej....to jest taki sam patent jak w O2....dla ruchu lewostronnego świeci prawa, u nas lewa......nie wiem jak w trzeciej odsłonie, ale w drugiej można było zakodowac obie, ale VAGIEM/VCDS-em.... :szeroki_usmiech
...a myk jaki zrobiłeś wef swoim infotainment poprzez opcję "Tourist ligt", to wyłączyłeś wszytkie inne dobrodziejstwa AFS, coby nie oślepiać wytrzeszczem zenona jadących z przeciwka.... :wink:>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
padero, jeśli podobnie do O2, to ta żarówka jest od fragmentu świateł pozycyjnych->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Za briskoda:
Controller 09 - Central Electronics
16 - Security Access - enter 31347
10 - Adaptations
(4)-Leuchte26NSL LA72-Lichtfunktion A 26 to Nebelschlusslicht wenn kein Anhaenger gesteckt
(4)-Leuchte27NSL RC6-Lichtfunktion A 27 to Nebelschlusslicht wenn kein Anhaenger gesteckt
Piszą, że wypróbowane i działa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektrykprostyZa briskoda:
10 - Adaptations
(4)-Leuchte26NSL LA72-Lichtfunktion A 26 to Nebelschlusslicht wenn kein Anhaenger gesteckt
(4)-Leuchte27NSL RC6-Lichtfunktion A 27 to Nebelschlusslicht wenn kein Anhaenger gesteckt
Dzięki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tadfiZamieszczone przez elektrykprostyZa briskoda:
10 - Adaptations
Dzięki
Komentarz
-
Komentarz